Ciment amprentant pret 2023

 Ciment amprentant pret 2023

Vremea rea s-a cam dus, asa ca a sosit momentul mult asteptat de catre cei care doresc sa isi aranjeze curtea sau orice alt spatiu pe care il detin cu ciment amprentant. Ce este acest ciment decorativ si unde se foloseste? Vom discuta in randurile urmatoare despre ciment amprentant pret 2023 si despre alte detalii legate de beton amprentat. 

Cunoscut si sub numele de ciment stampat, ciment colorat, beton amprentant sau beton amprentat decorativ, cimentul amprentant este una dintre cele mai moderne si mai cautate tehnici de a pava o curte cu beton stantat. 

Folosita in Statele Unite ale Americii, Australia, Europa si Asia, tehnica de betonare amprentata cunoaste o amploare incredibila si in Romania in ultimii ani, de cand oamenii au inceput sa inteleaga ca aduce o multime de avantaje despre care puteti afla citind direct pe blogul principal, betonamprentatpretbun.ro. 

Ciment amprentant inseamna un beton imbogatit cu diversi coloranti speciali pentru amprentare. Acestia pot da orice culoare doreste clientul pentru aleile din curte sau pentru orice alt spatiu. Se mai utilizeaza si praf antilipire, care are rolul de a tine matritele de imprimare curate, ca sa nu se lipeasca de material. 

Dupa ce se realizeaza imprimarea propriu-zisa, se inchide betonul cu lacuri de protectie care au ca scop pastrarea lucrarii intr-o stare perfecta pentru un timp cat mai indelungat. 

Ciment amprentant pret 2023? Preturile pot diferi putin de la o lucrare la alta in functie de cativa factori - anumite culori cerute de client, starea terenului pe care se va realiza lucrarea cu beton amprentata, materialele folosite etc. 

Totusi, e bine de specificat faptul ca pretul betonului amprentat pe m2 in 2023 porneste de la 120 de lei pe mp si poate ajunge, in cazurile amintite mai sus, pana la 150 de lei pe metru patrat. Pentru cei care vor ciment amprentant vertical pentru garduri, ziduri, soclul casei, mentionam ca pretul este de 150 de lei pe m2. 

Iata cateva avantaje ciment amprentant:

  • pret mic beton amprentat 2023 pentru orice tip de lucrare de pavaj cu ciment decorativ sau pentru beton amprentat vertical
  • durata de executie a lucrarii foarte scurta. Pot fi acoperiti aproximativ 100-200 mp pe zi
  • durabilitate mare in timp. Cimentul amprentant poate rezista fara reparatii majore in jur de 25-30 de ani
  • rezistenta sporita la intemperii, la ciclurile de inghet - dezghet, la soare, vant, ploi, dar si la trafic intens, presiuni mari si asa mai departe
  • aspect modern, natural si care poate fi inclus in tematica zonei. 


Beton amprentat curte - detalii aici

Comentarii