Cat costa o lucrare cu beton amprentat

 Cat costa o lucrare cu beton amprentat

Pentru ca suntem deseori intrebati cat costa o lucrare cu beton amprentat, noi consideram ca este cinstit sa ne afisam preturile direct pe site, ca orice om sa afle imediat pret mp beton amprentat si sa decida daca isi doreste o lucrare cu acest tip de pavaj din beton amprentat decorativ. 

De peste 10 ani de cand realizam lucrari in domeniul solurilor decorative si in mod special lucrari prin tehnica betonului amprentat, continuam sa fim transparenti si incercam sa mentinem preturile cat mai mici. 

Betonarea prin amprentare este o tehnologie relativ noua in Romania. Ne mandrim cu faptul ca multe dintre curtile, parcarile, aleile, zidurile si gardurile pe care le puteti vedea prin toate localitatile din tara sunt facute de catre specialistii companiei noastre. Am infrumusetat multe suprafete prin tehnica betonului amprentat si vom continua sa o facem cu responsabilitate, cu respect si cu pricepere.

Pentru detalii legate de pret m2 pentru beton amprentat puteti folosi cu incredere formularul de contact. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Ne deplasam repede in orice zona a Romaniei pentru ca putem oferi servicii de turnare beton amprentat si servicii de intretinere beton amprentat in Bucuresti si in orice alt oras, comuna sau sat din tara. 

Cat costa o lucrare cu beton amprentat in anul 2023? Pretul pe m2 porneste de la 120 de lei si poate ajunge pana la 150 de lei. Pentru lucrarile care au o suprafata totala de mai putin de 100 mp, pretul se calculeaza la lucrare si nu la mp.

Pentru cotatii de pret pe lucrare si pentru orice detalii in legatura cu lucrarea la care va ganditi, puteti apela cu incredere la compania noastra. Oferim, de asemenea, servicii de turnare beton elicopterizat, beton amprentat vertical, intretinere lucrare beton amprentat si asa mai departe. 

Lucrarile realizate prin metoda betonului amprentat sunt rezistente, sunt de cea mai buna calitate si au o mare durabilitate in timp. Pentru a afla cat costa o lucrare cu beton amprentat pentru suprafata pe care o detineti, cereti acum o cotatie de pret beton amprentat 2023. E gratuit. 

Despre noi puteti afla mai multe de aici. 
VEZI AICI MATRITE PENTRU BETON AMPRENTAT EMAG.RO

COMANDA DE AICI Matrita beton amprentat forma lemn

Forma beton amprentat model pavaj piatra cubica. COMANDA DE AICI matrite beton amprentat


COMANDA DE AICI Forme beton amprentat. Aceste matrite le sunt absolut necesare celor care vor sa isi toarne singuri beton amprentat in curte. Comentarii