Totul despre beton amprentat 2023

Totul despre beton amprentat 2023

Piața globală a betonului decorativ este de așteptat să crească cu un indice de aproximativ 6,2% in anul 2023, pe măsură ce sunt inventate si adoptate modalități mai ingenioase de a-l încorpora în spațiile urbane si rurale. Fiind un material de construcție durabil și versatil, betonul amprentat servește ca o alegere modernă de pardoseală exteriora si interioara - în special pentru proprietarii de case care doresc să adauge adâncimea podelelor fără a-și întinde la maxim bugetul. Să vedem cum versatilitatea betonului decorativ îl face o alegere excelentă pentru casa ta.

CE ESTE BETON AMPRENTAT 

Betonul amprentat este o variantă de beton, texturat și vopsit pentru a da iluzia unor modele asemănătoare cărămizilor, ardeziei, piatră, gresie, travertin și lemnului. Disponibil într-o multitudine de finisaje, servește ca o alternativă mai ieftină și durabilă la cărămizi sau piatra naturală. Betonul amprentat este, de asemenea, o schimbare plăcută față de așezarea betonului tradițional, lipsit de strălucire si culoare, în spațiile dvs. de locuit. 

Betonul ștanțat, imprimat sau decorativ este de obicei nuanțat prin două procedee, fie prin utilizarea metodei de colorare integrală, fie prin utilizarea unui întăritor de culoare. În prima tehnică, culoarea este amestecată în beton pentru a-i conferi o nuanță naturală, vie si stralucitoare, în timp ce în cea din urmă, culoarea este pulverizată deasupra betonului în primele etape ale procesului de finisare. Ambele au aceleasi rezultate spectaculoase in ceea ce priveste aspectul final al lucrarii. 

Betonul amprentat are o rezistență la compresiune medie, de obicei între 3000 și 4000 psi, și durează cel puțin 25 de ani dacă este bine întreținut. Pe site-ul nostru principal, betonamprentatpretbun.ro veti gasi detalii despre cum se intretine betonul amprentat. 

Este un material foarte versatil și poate fi folosit pentru diverse utilizări decorative sau practice în locuințe, intreprinderi, spatii comerciale, hoteluri etc. Utilizările populare ale betonului amprentat includ opțiuni de pardoseală pentru marginea piscinei, bucătării în aer liber, grădini speciale, blaturi, pereți de piatră, garduri, alei și terase. 

CUM SA INCORPORATI BETONUL AMPRENTAT IN CASA TA 

Betonul amprentat nu este doar plăcut din punct de vedere estetic, ci și practic și accesibil ca pret. Iată câteva modele populare de beton amprentat care pot fi utilizate într-un cadru rezidențial:

ANTIC 

Designul antic din beton ștanțat include umbre realiste, făcându-l alegerea perfectă pentru spațiile cu o senzație tradițională. Nuanțele suplimentare împrăștiate pe podeaua ștanțată evidențiază, de asemenea, textura și accente pe beton, sporind adâncimea încăperii. Este una dintre optiunile cele mai cautate printre clientii nostri din Romania.

PIATRA

Betonul amprentat pietruit imită designul natural tăiat manual al pavajului, imitând inteligent modelul colțurilor neregulate și rotunjite găsite în natură in piatra de rau, piatra californiana, piatra iregulata etc. Acest design este format cu un model de interblocare aleatoriu, făcându-l potrivit pentru scări sau intrări în aer liber, alei, terase si garduri, ba chiar si ziduri ale casei.

LEMN 

Betonul amprentat din imitație de lemn captează senzația și textura scândurilor de lemn - până la inelele copacilor prezente în design. Ideala pentru mentinerea masei termice a pardoselii, este o optiune excelenta atat pentru spatiile interioare cat si pentru cele exterioare. Se foloseste deseori pentru centura piscinei, pavarea terasei si a zonei de gratar. 

CARAMIDA ROSIE 

Designul în nuanță de trandafir al betonului amprentat cu cărămidă roșie imită perfect aspectul cărămizilor. Prin urmare, acest design din beton amprentat creează același aspect și senzație de cărămizi roșii reale și este ideal pentru intrări și alei.

GRESIE 

Acest design de piatră mare, de culoare deschisă, este perfect pentru a adăuga o notă de eleganță și farmec teraselor, aleilor și marginilor piscinei. Cu un design de interblocare aleatoriu copiat din gresie reală tăiată manual, acest design ridică atractivitatea vizuală a podelei tale. Textura sa fină sau aspră, in functie de preferintele fiecaruia, și marginea netedă îl fac potrivit și pentru utilizare în aer liber, in curte, gradina, parcari, mall-uri, cafenele, terase, baruri. 

DE CE ALEGE BETON AMPRENTAT

Betonul amprentat oferă diverse beneficii / avantaje proprietarilor de case - iată câteva motive pentru care ar trebui să optați pentru beton amprentat în casa dvs.:

Întreținere ușoară 

Suprafața betonului amprentat este uniformă, netedă și ușor de parcurs. Toate acestea fac să fie mai ieftin de întreținut. Curățarea betonului amprentat necesită, de asemenea, un efort minim, mai ales că un sigiliu de protecție (este vorba despre lacurile speciale pentru beton amprentat pe care le folosim ca sa sigilam betonul si sa il ferim de actiunea factorilor externi) îl protejează de deteriorare. Un săpun blând este suficient pentru a menține suprafața în stare impecabilă. 

De asemenea, este mai puțin probabil să crape, prevenind astfel buruienile să încolțească din sol. Cu toate acestea, betonul amprentat nu este imun la eroziunea cauzată de expunerea prelungită la scurgeri de petrol, substanțe chimice dure, anvelope fierbinți sau obiecte ascuțite. Prin urmare, va trebui să resigilati suprafața din când în când. Oferim servicii de intretinere beton amprentat in orice localitate din Romania. 

VERSATILITATE ȘI DESIGN

Cu o varietate de modele, culori, nuanțe și forme, betonul amprentat poate imita lemnul și piatra naturală, piatra cubica si gresia, făcând posibilitățile de design nesfârșite. Poate fi adăugat cu ușurință în orice spațiu de locuit pentru a amplifica aspectul și senzația. Atât pentru interior, cât și pentru exterior, betonul amprentat poate fi turnat în orice textură, culoare, finisaj și imprimare la alegere. De fapt, are un factor de mobilitate ridicat și poate fi amestecat manual la fața locului. Putem acoperi suprafete foarte mari intr-un timp scurt. 

COST EFICIENT 

Deși costul poate depinde de natura materialelor și stilul de colorare utilizat, betonul amprentat este o alternativă mai ieftină la lemnul și piatra naturală. Le permite proprietarilor de case flexibilitatea de a-și îmbunătăți spațiul de locuit la un buget redus. Instalarea betonului amprentat este, de asemenea, fără stres, mai ales că amestecul poate fi turnat și ștanțat peste suprafețe fără a necesita extragerea pardoselii existente. Acest lucru economisește costul nevoii de a renunta la betonul vechi, pentru ca putem turna beton amprentat peste el. Vezi aici pret mp beton amprentat.

DURABIL 

Betonul amprentat este o alegere excelentă pentru proprietarii de case care caută modele plăcute din punct de vedere estetic și un material durabil. Acest lucru se datorează faptului că betonul amprentat are o suprafață mai densă decât betonul convențional, datorită utilizării întăritorilor de culoare care formează straturi de protecție. Acest lucru prelungește foarte mult durata de viață a betonului amprentat. Știi? Pardoseala din beton amprentat bine intretinuta poate rezista pana la 25 de ani!

Un strat de etanșare deasupra protejează, de asemenea, împotriva uzurii naturale sau a substanțelor chimice dure, cum ar fi cele găsite în produsele de curățare cu rezistență industrială. Betonul amprentat este o alegere potrivită pentru proprietarii de case care doresc să experimenteze stilul. 

Fie că este ales pentru stil sau pentru scopuri practice, betonul amprentat oferă proprietarilor de case o gamă largă de opțiuni, într-un buget accesibil oricui, mai ales daca ne gandim cat de mult timp va fi utilizat fara probleme! 

Pentru a afla mai multe despre beton și cum îl puteți folosi pentru a vă înfrumuseța interioarele și exterioarele, va invitam sa cititi articolele noastre despre beton amprentat pret 2023 de pe site-ul betonamprentatpretbun.ro. Tot acolo veti gasi si numarul de telefon la care sa ne sunati pentru a va oferi o estimare gratuita de pret beton amprentat 2023. 

Beton amprentat curte cum se face
VEZI AICI MATRITE PENTRU BETON AMPRENTAT EMAG.RO

COMANDA DE AICI Matrita beton amprentat forma lemn

Forma beton amprentat model pavaj piatra cubica. COMANDA DE AICI matrite beton amprentat


COMANDA DE AICI Forme beton amprentat. Aceste matrite le sunt absolut necesare celor care vor sa isi toarne singuri beton amprentat in curte. Comentarii