Se poate turna beton amprentat peste beton vechi?

 Se poate turna beton amprentat peste beton vechi?

Tehnica de a turna beton amprentat pare destul de simpla la prima vedere, insa va garantam ca de fapt nu este asa. Exista anumiti pasi care trebuie urmati cu strictete pentru ca lucrarea finala sa fie rezistenta, durabila, eleganta si pretul pe mp la beton amprentat sa fie cat mai mic cu putinta. 

Tehnicienii companiei noastre, avand in spate o experienta de peste 10 ani in domeniul pavarii cu beton amprentat decorativ, sunt bine instruiti sa lucreze rapid, cu profesionalism si sa ofere lucrari la standarde occidentale, indiferent cat de mare sau mica este lucrarea.

Suntem deseori contactati de persoane care vor sa stie daca se poate turna beton amprentat peste beton vechi. Motivul este ca oamenii au turnat candva beton obisnuit pe diverse suprafete din curte si acum, pentru ca au descoperit cat de frumos si rezistent este betonul amprentat, isi doresc sa aiba asa ceva pe aleile din curte, in parcare, in fata garajului, in jurul piscinei si asa mai departe. 

Sigur ca este de inteles ingrijoarea lor, caci nu e prea usor si nici ieftin sa spargi betonul vechi pentru a turna in locul lui beton amprentat. Dar nu este cazul sa va ingrijorati. Vestea buna este ca se poate turna beton amprentat peste beton vechi si, in general, pe orice suprafata unde exista posibilitatea de a turna beton clasic noi va putem turna beton amprentat. 

Despre lucrari de pavare prin tehnologia betonului amprentat noi am scris aici pe larg. Daca doriti detalii despre beton amprentat executie, avantaje, poze, va invitam sa cititi acest articol. 

Oferim servicii beton amprentat Slatina si in orice alta localitate din Romania. Putem discuta detaliile la telefon sau, daca va este mai usor, prin intermediul formularului de contact pe care il veti gasi pe pagina principala a site-ului. 

Ne deplasam rapid si oferim cele mai bune lucrari cu beton amprentat peste beton vechi sau peste suprafete care nu au fost niciodata betonate. 

Vedeti aici cat costa o lucrare cu beton amprentat. VEZI AICI MATRITE PENTRU BETON AMPRENTAT EMAG.RO

COMANDA DE AICI Matrita beton amprentat forma lemn

Forma beton amprentat model pavaj piatra cubica. COMANDA DE AICI matrite beton amprentat


COMANDA DE AICI Forme beton amprentat. Aceste matrite le sunt absolut necesare celor care vor sa isi toarne singuri beton amprentat in curte. Comentarii